Bio middenvroege rassen pootaardappelen

  • Gratis afhalen
  • NAK-gecertificeerd
  • Groothandelprijs boven 100kg

Wilt u graag bio middenvroege rassen pootaardappelen bestellen? Dan heeft u een pootgoedgroothandel nodig die dit kan accommoderen en dat zijn wij. Quick Pootaardappelen uit Ammerzoden is, zoals onze naam al aangeeft, een echte expert op het gebied van aardappelen. Ook zorgen wij voor een feilloze logistiek, zodat we uw bio middenvroege rassen pootaardappelen snel op uw locatie krijgen.

Interesse in onze producten?

Bekijk alle pootaardappelen

Service, kwaliteit en een goede prijs voor bio middenvroege rassen pootaardappelen

Er zijn een aantal elementen waarop wij als groothandel focussen om onze klanten te ontzorgen. Uiteraard is een hoge kwaliteit bij ons een garantie, dat mag u van een bedrijf als het onze wel verwachten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u de beste service ontvangt als u bio middenvroege rassen pootaardappelen bestelt. Zodoende leveren wij snel, vaak binnen drie dagen, bij u op locatie. Om u nog verder tegemoet te komen bieden we ook de opties aan om bio middenvroege rassen pootaardappelen volledig gratis bij ons af te halen. Ten slotte, en aangezien veel van onze klanten in bulk kopen, bieden wij zowel onze bio middenvroege rassen als onze biologische vroege rassen pootaardappelen aan tegen een groothandelprijs vanaf honderd kilogram.

cammeo pootaardappel

Bespreek uw wensen met ons

Wilt u graag bio middelvroege rassen pootaardappelen bestellen? Bekijk dan ons assortiment en zoek de juiste biologische pootaardappelen om te kopen. Wij zijn er om u te helpen en komen daarom graag met u in contact  . Benader ons door te bellen naar 06 30 11 96 23 of door een e-mail te sturen naar info@quikpootaardappelen.nl.