Biologische pootaardappelen kopen

Home » Biologische pootaardappelen kopen
  • Gratis afhalen
  • NAK-gecertificeerd
  • Betalen via iDEAL

Voor de bewuste aardappelteler of consument is het bij groothandel Quik Pootaardappelen mogelijk om biologische pootaardappelen te kopen. Deze planten zijn volledig natuurlijk geteeld, zonder het gebruik van chemicaliën. Per ras is het verschillend of de biologische pootaardappelen ook bestand zijn tegen ziektes. Net als al ons pootgoed, zijn onze biologische pootaardappelen NAK-gecertificeerd. De biologische pootaardappelen hebben uiteraard ook een Skal-certificaat.

Interesse in onze producten?

Bekijk alle pootaardappelen

Weet wat voor biologische pootaardappelen u kunt kopen

Wij telen al onze plantaardappelen in het noorden van het land, en zo ook onze biologische pootaardappelen. U kunt er met onze biologische pootaardappelen voor kiezen om late, middelvroege of vroege rassen te kopen. Voor het verbouwen van biologische pootaardappelen gelden strenge voorschriften rondom milieueffecten en het dierenwelzijn. Wij nemen deze regels als pootaardappelgroothandel uiterst serieus, zodat onze klanten zeker weten dat ze de beste kwaliteit biologische pootaardappelen bij ons kopen. Voor het poten en onderhouden van biologische pootaardappelen kunt u gebruikmaken van onze uitgebreide plantinstructie.

Veld met aardappelplanten

Neem contact op voor meer informatie

Als u het ras waar u naar op zoek bent niet tussen de biologische vindt, kijk dan ook eens bij de andere pootaardappelen. Mocht u wel de juiste biologische pootaardappelen hebben gevonden, dan kunt u deze direct kopen in onze webshop. Wanneer u er niet uitkomt met de verschillende soorten en maten, neem dan gerust contact met ons bedrijf uit Ammerzoden, nabij Den Bosch, op. Dit kan door te mailen naar info@quikpootaardappelen.nl of door te bellen naar 06 30 11 96 23.