Charlotte-pootaardappelen bij u in België te leveren

  • Gratis afhalen
  • NAK-gecertificeerd
  • Groothandelprijs boven 100kg

Quik Pootaardappelen in een groothandel uit Ammerzoden, in Nederland, die Charlotte-pootaardappelen levert op de door u gewenste locatie in België. De kwaliteit van al ons pootgoed is altijd zeer hoog en dat bieden we ook nog eens aan tegen zeer scherpe prijzen. Bij bulkorders passen wij tevens een scherpe groothandelprijzen toe.

Interesse in onze producten?

Bekijk alle pootaardappelen

Reken op onze groothandel als u Charlotte-pootaardappelen wilt kopen

Om altijd in de behoeften van onze klanten te kunnen voorzien, beschikken wij over een assortiment met meer dan dertig aardappelrassen. Ook de Charlotte-pootaardappelen die wij zonder problemen bij u in België leveren, behoren tot het mooie aanbod van onze groothandel. De Charlotte-pootaardappel is een middelvroeg ras dat zorgt voor een mooie opbrengst en geeft een vrij goede bewaarbaarheid. Deze pootaardappel is erg vastkokend en heeft een aangename nootachtig smaak. Zoals we al eerder noemden, verkopen we nog andere mooie rassen. Laat daarom niet na om even te bekijken of bijvoorbeeld Vitabella-pootaardappelen niet ook iets voor u zijn.

charlotte pootaardappelen

Koop bij ons uw aardappelen en reken op onze service

Koop onze Charlotte-pootaardappelen hen reken op een snelle levering op uw locatie in België. Wij kunnen niet wachten om voor u aan de slag te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op. Stuur hiervoor direct een e-mail naar info@quikpootaardappelen.nl, bel ons via 06 30 11 96 23 of plaats uw order in onze webshop.