Jelly-pootaardappelen in België

  • Gratis afhalen
  • NAK-gecertificeerd
  • Groothandelprijs boven 100kg

Wilt u graag snel en gemakkelijk en in grote kwantiteit Jelly-pootaardappelen kopen in België. Dan rekent u op Quik Pootaardappelen uit Ammerzoden. Wij zijn een van oorsprong Nederlandse groothandel in pootgoed maar bedienen ook al een tijd met veel toewijding de Belgische markt. Schakel ons daarom in als u zoekt naar hoogwaardige Jelly-pootaardappelen.

Interesse in onze producten?

Bekijk alle pootaardappelen

Jelly-pootaardappelen hebben een hoogwaardige kwaliteit en hoge opbrengst

Jelly-pootaardappelen zijn ideaal als u zoekt naar een aardappelsoort die zorgt voor een hoge opbrengst. Daar komt nog bij dat het mogelijk is om deze pootaardappelen lang te bewaren en gedurende de gehele bewaarperiode behoudt het pootgoed zijn smaak. Dat maakt Jelly-pootaardappelen ideaal als u waar voor uw geld wilt ontvangen van een gerenommeerde groothandel. U ontvangt met onze hulp snel deze iets kruimige Jelly-pootaardappelen op uw locatie in België. Laat niet na de andere opties in ons assortiment eens te bekijken, zoals onze Vitabella-pootaardappelen. Bekijk ook zeker onze Charlotte-pootaardappelen.

Jelly plantaardappel

Benader ons voor vragen en bestellingen

Aarzel niet en koop bij Quick Pootaardappelen uw Jelly-pootaardappelen. Wij staan altijd direct klaar voor onze klanten en zorgen voor een zorgeloze en snelle bezorging. Wilt u dat wij dit ook voor u doen? Neem dan snel contact met ons op en bel naar 06 30 11 96 23. Het is ook mogelijk vragen te e-mailen naar info@quikpootaardappelen.nl, bijvoorbeeld om onze prijslijst op te vragen.