Plantaardappelen kopen

  • Gratis afhalen
  • NAK-gecertificeerd
  • Groothandelprijs boven 100kg

Wilt u graag plantaardappelen van diverse rassen kopen? Daarvoor kunt u bij Quik Pootaardappelen uit Ammerzoden terecht. Als pootaardappelgroothandel leveren wij graag aan tuincentra, aardappeltelers en particulieren in België en Nederland. De rassen van de plantaardappelen verschillen van elkaar. Lees daarom ook goed de beschrijvingen bij de plantaardappelen, zodat u zeker de producten kunt kopen waar u naar op zoek bent.

Interesse in onze producten?

Bekijk alle pootaardappelen

Plantaardappelen van verschillende rassen kunt u in onze webwinkel kopen

Wanneer u van plan bent om plantaardappelen, oftewel (biologische) pootaardappelen, te kopen, kiest u uit allerlei rassen bij onze groothandel. Het grootste verschil tussen deze rassen – naast de smaak- en kookeigenschappen – is de tijd die de pootaardappelen nodig hebben voor ze de oogsttijd bereiken. In de webshop staat er bij iedere plantaardappel wat de eigenschappen zijn en hoelang het duurt voor u ze kunt oogsten. Wij adviseren om plantaardappelen van vroege, middelvroege en late rassen te kopen. Zo poot u ze het gehele jaar door en oogst u ze om de zoveel maanden. Op deze manier verkoopt u elke maand verschillende aardappelen of gebruikt u ze zelf in allerlei maaltijden. Ook is het mogelijk om op soort te zoeken. Zo vindt u bij ons Vitabella- Frieslander en Jelly-pootaardappelen.

Naast plantaardappelen kunt u bij ons ook andere producten kopen

Wij verkopen als groothandel naast plantaardappelen ook andere producten, zoals plantuitjes, sjalotten en verschillende soorten zaden. U vindt er zaden voor maar liefst vijftig soorten groenten, een aantal kruiden en andere mengsels. Hierdoor koopt u bij ons alles wat u nodig heeft voor uw moestuin of bedrijf op het gebied van plantaardappelen.

Veld met aardappelplanten

Schaf vandaag nog de pootaardappelen aan die u nodig heeft

De prijzen van de plantaardappelen van alle rassen houden we zo laag mogelijk, zodat u deze altijd voor de scherpste prijs bij ons kunt kopen. We verzenden uw bestelling naar uw adres in België of Nederland, maar u kunt de aankoop ook gratis op zaterdagochtenden van februari tot half april ophalen. Heeft u vragen over onze plantaardappelen of wilt u een grote bestelling plaatsen? Bel dan naar 06 30 11 96 23 of stuur een e-mail naar info@quikpootaardappelen.nl.