Plantuitjes in België en Nederland

  • Gratis afhalen
  • NAK-gecertificeerd
  • Groothandelprijs boven 100kg

Wilt u uiterst goed groeiende plantuitjes bestellen in België of Nederland? Schakel dan de diensten van een specialist in, zodat je zeker weet dat u het beste van het beste ontvangt. Dat kan door contact op te nemen met ons bedrijf; Quik Pootaardappelen uit Ammerzode. Wij leveren ook u natuurlijk graag uw plantuitjes.

Interesse in onze producten?

Bekijk alle pootaardappelen

Reken op onze hulp voor het bestellen van de beste plantuitjes

Wij specialiseren in het aanbieden van het beste pootgoed en hebben hiervoor een zeer toereikend assortiment opgebouwd. Zo zit je bij ons bijvoorbeeld goed als u Sturon-plantuitjes zoekt, maar ook Red Barons zijn bij ons gemakkelijk gevonden. Wij kunnen de kwaliteit van onze platuitjes garanderen vanwege het feit dat al ons pootgoed gecertificeerd is. Dat wil zeggen dat ze voldoen aan de normen voor zaaizaad en pootgoed van de keuringsdiensten in uw land. Daarnaast verzorgen wij een feilloze levering op locatie in België of in Nederland voor uw plantuitjes. Wellicht wilt u ook wel kwalitatieve pootaardappelen aanschaffen? Ook dit behoort bij ons tot de vele mogelijkheden.

plantuitjes Sturon

Aarzel niet en benader ons voor ons pootgoed

Bij ons kunt u de beste plantuitjes en biologische pootaardappelen kopen. Wij staan daarom klaar om uw order zo snel mogelijk te verwerken en u via deze weg volledig te ontzorgen. Benader ons daarom vandaag nog en bestel via onze webshop wat u nodig heeft. Voor meer informatie belt u naar 06 30 11 96 23 of stuurt u een e-mail naar info@quikpootaardappelen.nl. Wij staan tot uw beschikking om u zo goed mogelijk te helpen.