Frieslander pootaardappelen kopen

Home » Frieslander pootaardappelen kopen
  • Gratis afhalen
  • NAK-gecertificeerd
  • Betalen via iDEAL

Pootaardappelen van het merk Frieslander kunt u bij onze pootaardappelgroothandel kopen. Quik Pootaardappelen is gevestigd in Ammerzoden, een dorp in de buurt van Den Bosch. Al ons pootgoed heeft een NAK-certificaat, zodat u verzekerd bent van hoge kwaliteit pootaardappelen. Wij leveren onze producten aan aardappeltelers, tuincentra én particulieren in Nederland én België. Zowel als particulier als voor bedrijven betaalt u scherpe prijzen, wat het voor u aantrekkelijker maakt om Frieslander pootaardappelen te kopen.

Interesse in onze producten?

Bekijk alle pootaardappelen

Pootaardappelen van het merk Frieslander gebruikt u relatief vroeg in het jaar

In ons online assortiment pootaardappelen is het kopen van Frieslanders één van de vele opties die u heeft. Wij vinden als groothandel in pootaardappelen dat deze pootaardappel de meest ideale soort is. De Frieslander pootaardappelen behoren tot de vroege rassen. Dit betekent dat u de aardappelen al in maart poot, afhankelijk van het weer. Eind juni of begin juli zijn de pootaardappelen dan klaar voor de oogst.

Veld met aardappelplanten

Plaats uw bestelling online en profiteer van snelle levering

Bekijk in onze webshop welke Frieslanders en andere pootaardappelen u wilt kopen en plaats uw bestelling in uw winkelmand. Vervolgens rekent u veilig af via de beschermde omgeving van iDEAL of Bancontact. Als u voor meer dan 10 kilogram bestelt, ontvangt u circa 20% korting. U profiteert van een snelle verzending, want meestal ontvangt u uw aankoop binnen drie werkdagen thuis. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op en bel naar 06 30 11 96 23 of stuur een e-mail naar info@quikpootaardappelen.nl.