Prijzen van pootaardappelen

  • Gratis afhalen
  • NAK-gecertificeerd
  • Groothandelprijs boven 100kg

Bij ons koopt u pootaardappelen van de hoogste kwaliteit, voor de scherpste prijzen. Quik Pootaardappelen hanteert scherpe prijzen voor zowel particulieren als voor tuincentra en aardappeltelers, zodat u altijd profiteert van een goed bedrag. Wij waarborgen de kwaliteit van onze pootaardappelen met het NAK-certificaat én leveren deze bij u in België of Nederland. U kunt uw bestelling ook gratis afhalen op zaterdagochtenden in Ammerzoden.

Interesse in onze producten?

Bekijk alle pootaardappelen

De pootaardappelen koopt u bij ons voor uitstekende prijzen

De prijzen van pootaardappelen, ook wel plantaardappelen genoemd, blijven bij ons scherp. De prijs verschilt per ras en uiteraard per hoeveelheid. U heeft de keuze uit vele soorten pootaardappelen binnen vier soorten rassen:

Het verschil tussen de eerste drie rassen is de oogsttijd. Waar u de vroege rassen al in maart poot, kan dit bij de late rassen eind april/begin mei. Zo oogst u het hele jaar aardappels als u diverse pootaardappelen poot. Hierdoor eet u als particulier het hele jaar door zelfgepote aardappels.

Veld met aardappelplanten

Bestel de pootaardappelen van hoge kwaliteit snel in onze webwinkel

Kies voor de pootaardappelen van uw gewenste ras en maat en plaats uw bestelling in uw online winkelmand. Bestellingen vanaf 10 kilogram krijgen van ons circa 20% korting wat al is verwerkt in de webshopprijs. Als u voor meer dan 50 kilogram pootaardappelen wilt bestellen, neem dan contact met ons op, zodat u extra korting boven op de prijzen ontvangt. Dit doet u door te bellen naar 06 30 11 96 23 of stuur een e-mail naar info@quikpootaardappelen.nl.