Prijzen van pootaardappelen

Home » Prijzen van pootaardappelen
  • Gratis afhalen
  • NAK-gecertificeerd
  • Betalen via iDEAL

Bij ons koopt u pootaardappelen van de hoogste kwaliteit, voor de scherpste prijzen. Quik Pootaardappelen uit Ammerzoden, in de regio Den Bosch, hanteert dezelfde prijs voor particulieren als voor tuincentra en aardappeltelers, zodat u altijd profiteert van een goed bedrag. Wij waarborgen de kwaliteit van onze pootaardappelen met het NAK-certificaat én leveren deze bij u in België of Nederland. U kunt het natuurlijk ook gratis afhalen.

Interesse in onze producten?

Bekijk alle pootaardappelen

De pootaardappelen koopt u bij ons voor uitstekende prijzen

De prijzen van pootaardappelen, ook wel plantaardappelen genoemd, blijven bij ons scherp. De prijs verschilt per ras en uiteraard per hoeveelheid. U heeft de keuze uit vele soorten pootaardappelen binnen vier soorten rassen:

Het verschil tussen de eerste drie rassen is de oogsttijd. Waar u de vroege rassen al in maart poot, kan dit bij de late rassen eind april/begin mei. Zo oogst u het hele jaar aardappels als u diverse pootaardappelen poot. Hierdoor blijft de omzet van uw bedrijf hoog of eet u als particulier het hele jaar door zelfgepote aardappels.

Veld met aardappelplanten

Bestel de pootaardappelen van hoge kwaliteit snel in onze webwinkel

Kies voor de pootaardappelen van de rassen en in de maten die u wenst en plaats deze in uw online winkelmand. Bestellingen vanaf 10 kilogram krijgen van ons circa 20% korting. Als u voor meer dan 50 kilogram pootaardappelen wilt bestellen, neemt dan contact met ons op, zodat u extra korting boven op de prijzen ontvang. Dit doet u door te bellen naar 06 30 11 96 23 of stuur een e-mail naar info@quikpootaardappelen.nl.