Vitabelle-pootaardappelen in België

  • Gratis afhalen
  • NAK-gecertificeerd
  • Groothandelprijs boven 100kg

Als u graag hoogwaardige pootaardappelen wilt bestellen in België, helpen wij u maar wat graag. Wij zijn Quik Pootaardappelen, een pootgoedgroothandel uit het Nederlandse Ammerzode. Echter hebben wij een zeer uitgebreide en vooral goed functionerende leveringsdienst die wij ook in uw land aanbieden. Zo zorgen wij ervoor dat u snel beschikt over uw Vitabella-pootaardappelen.

Interesse in onze producten?

Bekijk alle pootaardappelen

Koop de sterke Vitabella-pootaardappelen bij ons

Vitabella-pootaardappelen zijn een relatief nieuw ras die wel snel in populariteit aan het winnen is. Dat heeft natuurlijk een reden en die is te relateren aan bepaalde kwaliteiten van deze pootaardappelen. Zo zijn ze vrij resistent tegen Phytophthora, waardoor ze zorgen voor kwalitatieve vruchten. Wij bieden als groothandel enkel het beste aan en verkopen ook nog andere hoogwaardige soorten als:

Het is maar net waar uw voorkeur ligt. Of het nu gaat om Vitabella-pootaardappelen of onze andere opties; wij leveren kwaliteit en service.

aardappelen rooien

Koop bij ons uw pootgoed

Wilt u graag snel Vitabella-pootaardappelen, andere pootaardappelen of pootgoed als plantuitjes bestellen? Aarzel dan niet en benader ons zo snel mogelijk. Neem contact met onze groothandel op door te bellen naar 06 30 11 96 23 of stuur een e-mail naar info@quikpootaardappelen.nl. Wij reageren snel en gaan daarna aan de slag met uw order.