Vroege pootaardappelen

Home » Vroege pootaardappelen
  • Gratis afhalen
  • NAK-gecertificeerd
  • Betalen via iDEAL

Vroege pootaardappelen poot u het best in de maand maart. Dit hangt wel af van het weer in die periode. Wanneer u ze in deze maand poot, is de oogstperiode van de aardappelen eind juni/begin juli. De vroege pootaardappelen koopt u bij Quik Pootaardappelen, een pootaardappelhandel in Ammerzoden, nabij Den Bosch. De pootaardappelen haalt u gratis af op zaterdagochtend of verzenden wij naar uw adres in België of Nederland.

Interesse in onze producten?

Bekijk alle pootaardappelen

Vroege pootaardappelen koopt u bij ons van verschillende rassen

Vroege aardappelpoten zijn verkrijgbaar van diverse rassen. Eén van de oudste vroege rassen is de Eersteling, die stamt uit het jaar 1891. Iedere vroege aardappel die u kweekt, heeft andere eigenschappen. Zo is de ene aardappel heel vastkokend en niet kruimig, waar de andere dat wel is. Kweekt u graag snel aardappelen? Dan is de Frieslander-pootaardappel iets voor u. Deze vroege pootaardappelen ontwikkelen zich namelijk snel, waardoor u vroeg een hoge opbrengst heeft.

Veld met aardappelplanten

Koop de gewenste pootaardappelen gemakkelijk online

Plaats gemakkelijk uw bestelling bij ons bedrijf en haal de vroege pootaardappelen snel in huis. Als u voor 10 kilogram of meer bestelt, profiteert u van circa 20% korting. Heeft u een vraag over onze aardappelen of de betaling? Neem dan contact met ons op en bel naar 06 30 11 96 23 of stuur een e-mail naar info@quikpootaardappelen.nl.