Vroege pootaardappelen

Home » Vroege pootaardappelen
  • Gratis afhalen
  • NAK-gecertificeerd
  • Betalen via iDEAL

Vroege pootaardappelen poot u het best in de maand maart. Dit hangt wel af van het weer in die periode. Wanneer u ze in deze maand poot, is de oogstperiode van de aardappelen eind juni/begin juli. De vroege pootaardappelen koopt u bij Quik Pootaardappelen, een pootaardappelhandel in Ammerzoden, nabij Den Bosch. De pootaardappelen haalt u gratis op afspraak af of verzenden wij naar uw adres in België of Nederland.

Interesse in onze producten?

Bekijk alle pootaardappelen

Vroege pootaardappelen koopt u bij ons van verschillende rassen

Bij ons koopt u van diverse rassen vroege aardappelpoten. Eén van de oudste vroege rassen is de Eersteling, die stamt uit het jaar 1891. Iedere vroege aardappel die u van de poten krijgt, heeft andere eigenschappen. Zo is de ene aardappel heel vastkokend en niet kruimig, waar de andere dat wel is. Kweekt u graag snel aardappels? Dan is de Frieslander-pootaardappel iets voor u. Deze vroege pootaardappelen ontwikkelen zich namelijk snel, waardoor u vroeg een hoge opbrengst heeft.

Veld met aardappelplanten

Koop de gewenste pootaardappelen gemakkelijk online

Plaats gemakkelijk uw bestelling bij ons bedrijf en haal de vroege pootaardappelen snel in huis. Als u voor 10 kilogram of meer bestelt, profiteert u van circa 20% korting. Heeft u een vraag over onze aardappelen of de betaling? Neem dan contact met ons op en bel naar 06 30 11 96 23 of stuur een e-mail naar info@quikpootaardappelen.nl.