Wie zijn wij?

wie-zijn-wij
Midden in de Bommelerwaard tussen Kerkwijk en Ammerzoden staat het nostalgische Coöperatiegebouw ‘De Bommelerwaard’. Decennialang werden vanuit dit pand pootaardappelen verkocht aan zowel aardappeltelers, winkels en particulieren.
Nadat de coöperatie in 2013 besloot om te stoppen met de pootaardappelhandel, hebben wij als gebroeders Quik besloten om deze traditie voort te zetten en de handel over te nemen. Vanuit een langdurige familiehistorie in de aardappelhandel, hebben wij voldoende kennis en kunde om u het juiste product te bieden en u van advies te voorzien.

Wel zijn wij inmiddels verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Hoge Heiligenweg 19 te Ammerzoden. Dit is naast aardappelgroothandel Jac. van den Oord.

 

Waarom kopen bij Quik Pootaardappelen?
U kunt bij ons terecht voor het vullen van uw volledige groentetuin. Wij verkopen niet alleen pootaardappelen, maar ook plantuitjes en zaden van de beste kwaliteit.
Om u een scherpe prijs te kunnen bieden zijn wij niet de hele week geopend, maar zijn wij enkel geopend op de zaterdagochtenden in het voorjaar.

Wij heten u van harte welkom om op onze nieuwe locatie aan de Hoge Heiligenweg 19 te Ammerzoden!